نویسنده = سیدعلی جعفرپور
استخراج ژلاتین به کمک آبکافت آنزیمی از پوست فیل‌ماهی (Huso huso) به روش بهینه یابی سطح پاسخ (RSM)

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 47-56

زهرا اسکندری؛ سید علی جعفرپور؛ علی معتمدزادگان


بررسی تاثیرغلظت های مختلف سدیم نیترات و سدیم بی کربنات بر میزان رشد و چربی کل ریز جلبک

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 65-73

فرزانه مهرابی؛ سید علی جعفرپور؛ قربانعلی نعمت زاده


بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون

دوره 25، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 29-42

سیدعلی جعفرپور؛ رحیمه اصفهانی؛ سید مهدی جعفری


ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون

دوره 22، شماره 2، آذر و دی 1392، صفحه 35-46

سید علی جعفرپور؛ عاطفه علی نژاد؛ سکینه یگانه؛ رضا صفری