نویسنده = سید کمال الدین علامه
بررسی نسبت انرژی قابل هضم و انرژی قابل متابولیسم به پروتئین جیره برعملکرد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 26، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 15-23

سید کمال الدین علامه؛ نصراله محبوبی صوفیانی؛ رضا نهاوندی


بررسی امکان جایگزینی کرم خاکی (Eisenia fetida) به جای پودر ماهی درجیره ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 24، شماره 3، مهر و آبان 1394، صفحه 59-67

سید کمال الدین علامه؛ علیرضا آذربایجانی؛ مجتبی محمدی؛ علی آخوندی