نویسنده = %DA%98%D8%A7%D9%84%D9%87 %D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AE%D9%88
بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 165-170

صغری کمالی؛ قربان زارع گشتی؛ مهرداد نصری؛ فاطمه نوغانی؛ ژاله خوشخو


مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 111-120

فاطمه نوغانی؛ قربان زارع گشتی؛ مینا سیف زاده؛ یزدان مرادی؛ ژاله خوشخو؛ یاسمن اعتمادیان؛ صغری کمالی


تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)

دوره 20، شماره 2، فروردین و اردیبهشت 1390، صفحه 97-108

الهام قیومی جونیانی؛ ژاله خوشخو؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی


تعیین ارزش غذایی دوکفه ای Anodonta cygnea در منطقه سلکه ( تالاب انزلی ) در دو فصل پاییز و بهار

دوره 15، شماره 3، آذر و دی 1385، صفحه 9-22

آریا اشجع اردلان؛ ژاله خوشخو؛ سهراب معینی؛ محمد ربانی