نویسنده = شراره فیروزکندیان
تأثیر انواع روش‌های پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)

دوره 34، شماره 2، خرداد و تیر 1404، صفحه 1-15

غلامرضا رازقیان رستمی؛ مسعود هدایتی‌فرد؛ حسن نصراله‌زاده ساروی؛ رضا صفری؛ شراره فیروزکندیان؛ وحید رنجبر


ارزیابی خطر سلامت و سطوح فلزات سمی در ماهی سفید (Rutilus kutum) دریای خزر

دوره 32، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 51-61

یزدان مرادی؛ حسن نصراله زاده ساروی؛ مینا سیف زاده؛ مریم رضائی؛ غلامرضا دریانبرد؛ شراره فیروزکندیان