نویسنده = %D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B4%D9%87 %DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9%DB%8C%D8%A7%D9%86 %D8%B5%D8%A8%D9%88%D8%B1
تاثیر شستشو با آب و آب نمک بر روی پروتئین های محلول در آب و کیفیت سوریمی تولیدی از ماهی فیتو فاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 17، شماره 3، مهر و آبان 1387، صفحه 143-152

سهراب معینی؛ میثم دل روشن؛ انوشه کوچکیان صبور؛ ابوالفضل عسگری ساری


تهیه گوشت چرخ شده منجمد از ماهی

دوره 5، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1375، صفحه 18-24

انوشه کوچکیان صبور