نویسنده = محمد علی سحری
مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها

دوره 12، شماره 4، بهمن و اسفند 1382، صفحه 13-28

رضا اسماعیل زاده کناری؛ محمد علی سحری؛ زهره حمیدی اصفهانی


مقایسه کیفیت چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در دو روش حمل و نگهداری موقت سرد

دوره 12، شماره 3، آذر و دی 1382، صفحه 97-108

مسعود رضایی؛ محمد علی سحری؛ سهراب معینی؛ محمد صفری؛ فرحناز غفاری