کلیدواژه‌ها = pH
اثر فاکتورهای دما، pH و زمان بر پایداری و فعالیت آنتی‌‌اکسیدانی آستاگزانتین استخراج‌‌شده از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis)

دوره 31، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 109-120

رضا صفری؛ مریم میربخش؛ هادی غفاری؛ سهیل ریحانی پول؛ رحیمه رحمتی؛ مجید ابراهیم‌‌زاده


اثر بیهوش کنندگی اسانس گل میخک (Eugenia caryophyllata) در شرایط مختلف pH و درجه حرارت در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 11، شماره 4، بهمن و اسفند 1381، صفحه 59-74

عیسی شریف پور؛ مهدی سلطانی؛ حسین عبدالحی؛ راضیه قیومی