کلیدواژه‌ها = بیهوشی
بررسی قدرت بیهوشی و آسیب‌های بافتی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 1-10

مرضیه رخشانی؛ جواد میردار هریجانی؛ احمد قرائی


استفاده از اسانس گل میخک (Eugenia caryophillata) بارگذاری شده بر نانو ذرات آهن برای القا بیهوشی در ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 20، شماره 4، خرداد و تیر 1390، صفحه 43-52

علی خسروانی زاده؛ مصطفی غفاری؛ مصطفی خواجه؛ بهروز ابطحی؛ حسن صالحی؛ اسحاق زکی پور رحیم آبادی؛ خلیل احمدی پور نظام آبادی


اثر بیهوش کنندگی اسانس گل میخک (Eugenia caryophyllata) در شرایط مختلف pH و درجه حرارت در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 11، شماره 4، بهمن و اسفند 1381، صفحه 59-74

عیسی شریف پور؛ مهدی سلطانی؛ حسین عبدالحی؛ راضیه قیومی


بیهوشی صدف محار Pinctada radiata به وسیله MS 222

دوره 2، شماره 2، خرداد و تیر 1372، صفحه 1-6

فریبرز احتشامی؛ حمید بینایی؛ شهرام صید مرادی


بیهوشی و جراحی در تاسماهیان ایران

دوره 2، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1372، صفحه 3-10

بابا مخیر