کلیدواژه‌ها = اسید آمینه
اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792))

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 137-148

علی اعظم اسماعیلی؛ عبدالصمد کرامت؛ اسدالله تیموری یانسری؛ حسین اورجی


بررسی اثر سطوح متفاوت اسیدهای آمینه لیزین و متیونین بر ترکیبات بیوشیمیایی و پروفیل اسید آمینه بدن ماهیان جوان صبیتی (Sparidentex hasta)

دوره 25، شماره 5، بهمن و اسفند 1395، صفحه 129-141

نگار بیرمی؛ محمد ذاکری؛ پریتا کوچنین؛ وحید یاوری؛ حمید محمدی آذرم


مطالعه ترکیب اسیدهای آمینه لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) تغذیه شده با غذاهای زنده آرتمیا و دافنی

دوره 20، شماره 2، فروردین و اردیبهشت 1390، صفحه 1-8

صدیقه بابایی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رجب محمد نظری