کلیدواژه‌ها = بافت خوراکی
اثر انجماد بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی بافت خوراکی ماهی سرخو معمولی (Lutjanus johnii)

دوره 26، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 183-188

صدف فروزانی؛ تیرداد مقصودلو؛ فرشاد قنبری


یافته کوتاه: بررسی میزان تجمع نیکل و کبالت در بافت خوراکی ماهی کپورتالاب انزلی

دوره 24، شماره 2، آذر و دی 1394، صفحه 151-156

علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ فرحناز لکزائی


اندازه گیری و مقایسه غلظت فلزات سنگین کادمیوم ، نیکل و روی در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب انزلی

دوره 24، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1393، صفحه 75-82

مینا احمدی؛ علی اصغر خانی پور؛ سید جواد ابوالقاسمی