کلیدواژه‌ها = کیفیت ماهی
اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال

دوره 22، شماره 1، مرداد و شهریور 1392، صفحه 85-100

فرناز مشایخی؛ یزدان مرادی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ قربان زارع گشتی؛ علیرضا رضوانی گیل کلائی


اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه‌

دوره 20، شماره 1، مرداد و شهریور 1390، صفحه 23-30

نسرین خانه دان؛ عباسعلی مطلبی؛ علی اصغر خانی پور