کلیدواژه‌ها = %D9%86%D8%B9%D9%86%D8%A7%D8%B9 %D9%81%D9%84%D9%81%D9%84%DB%8C
ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تأثیر آن بر ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 دی 1399

ریحانه بورد؛ لاله رومیانی


تاثیر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر برخی شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی و ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 24، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1393، صفحه 37-46

میلاد عادل؛ رضا پورغلام؛ سید جلیل ذریه زهرا؛ مریم قیاسی