کلیدواژه‌ها = %D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C %D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای هیدورلیز شده از پوسته خرچنگ Portunus segnis

دوره 30، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 65-77

‌‌زینب ‌‌عبادی؛ بابک دوست شناس؛ نسرین سخایی؛ کمال غانمی


بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 22، شماره 2، آذر و دی 1392، صفحه 87-98

یاسمن فهیم دژبان؛ عباسعلی مطلبی؛ سید ابراهیم حسینی؛ علی اصغر خانی‌پور؛ مهدی سلطانی؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده


شناسایی ترکیب های طبیعی ناقطبی و نیمه قطبی موجود در خیار دریایی (.Holothuria sp) خلیج فارس و بررسی اثر آنتی اکسیدانی آنها به روش (Oil Stability Index (OSI

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1388، صفحه 13-20

اکبر اسماعیلی؛ نرگس شاه نقی؛ عبدالحسین روستائیان؛ آریا اشجع اردلان؛ منوچهر بهمئی