کلیدواژه‌ها = %D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%AC%D9%84%D8%A8%DA%A9 %D9%87%D9%85%D8%A7%D8%AA%D9%88%DA%A9%D9%88%DA%A9%D9%88%D8%B3
اثر فاکتورهای دما، pH و زمان بر پایداری و فعالیت آنتی‌‌اکسیدانی آستاگزانتین استخراج‌‌شده از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis)

دوره 31، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 109-120

رضا صفری؛ مریم میربخش؛ هادی غفاری؛ سهیل ریحانی پول؛ رحیمه رحمتی؛ مجید ابراهیم‌‌زاده