TY - JOUR ID - 117891 TI - بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC) JO - مجله علمی شیلات ایران JA - ISFJ LA - fa SN - 1026-1354 AU - کمالی, صغری AU - زارع گشتی, قربان AU - نصری, مهرداد AU - نوغانی, فاطمه AU - خوشخو, ژاله AD - Y1 - 2019 PY - 2019 VL - 27 IS - 6 SP - 165 EP - 170 KW - ماکارونی KW - کنسانتره پروتئین ماهی KW - غنی سازی KW - کپور نقره ای KW - اسید های آمینه DO - 10.22092/isfj.2018.117891 N2 - ماکارونی، کنسانتره پروتئین ماهی، غنی سازی، کپور نقره ای، اسید های آمینه UR - https://isfj.areeo.ac.ir/article_117891.html L1 - https://isfj.areeo.ac.ir/article_117891_8e20426912d6926e5d1383fa3f4242e7.pdf ER -