نویسنده = ایوب یوسفی
تأثیر مخلوطی از پروتئین‌های گیاهی و جانوری بر پایه گلوتن ذرت بر شاخص‌های رشد و بافت‌‌ دستگاه گوارش فیل‌ماهی (Huso huso)

دوره 33، شماره 4، مهر و آبان 1403، صفحه 17-37

میرحامد سید حسنی؛ میر مسعود سجادی؛ بهرام فلاحتکار؛ محمود محسنی؛ علی حلاجیان؛ ایوب یوسفی؛ مریم منصف شکری


ارزیابی تأثیر جایگزینی تلفیقی پروتئین‌‌های گیاهی و جانوری به‌ جای پودر ماهی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و شاخص‌‌های سوماتیک بدنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

دوره 30، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 119-134

میر حامد سیدحسنی؛ میر مسعود سجادی؛ بهرام فلاحتکار؛ ایوب یوسفی؛ علی حلاجیان؛ علی حسین‌‌پور زلتی؛ محمود محسنی؛ رضا قربانی


تعیین قابلیت هضم ظاهری اجزای متداول مورد استفاده در ساخت خوراک فیلماهی (Huso huso) جوان

دوره 29، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 153-164

میرمسعود سجادی؛ ایوب یوسفی؛ میرحامد سیدحسنی؛ بهرام فلاحتکار


مطالعه مورفوسیتولو‍ژی بخش های فوقانی، میانی و خلفی کلیه در تاسماهی ایرانی پرورشی (Acipenser persicus ) با استفاده از روش Modeling

دوره 20، شماره 1، مرداد و شهریور 1390، صفحه 11-22

آرزو چرمی؛ محمود بهمنی؛ میرمسعود سجادی؛ رضوان اله کاظمی؛ علی حلاجیان؛ سهراب دژندیان؛ ایوب یوسفی؛ محمد پوردهقان


بررسی فعالیت بافت کلیه و آبشش بچه ماهی آزاد خزر در شوری آب دریای خزر

دوره 18، شماره 4، بهمن و اسفند 1388، صفحه 113-124

محمد صیاد بورانی؛ بهروز ابطحی؛ محمود بهمنی؛ علی حلاجیان؛ ایوب یوسفی؛ افشین امیری


تعیین جنسیت و مراحل رسیدگی چنسی در تاسماهی شیپ پرورشی با استفاده از روش تکه برداری از گناد

دوره 16، شماره 3، آذر و دی 1386، صفحه 65-72

علی حلاجیان؛ رضوان اله کاظمی؛ محمود محسنی؛ محمود بهمنی؛ ایوب یوسفی