نویسنده = حسینعلی عبدالحی
اثرات عادت‌دهی کوتاه‌مدت مرحله ‌گذار از غذای زنده به غذای خشک بر عملکرد رشد، زنده‌‌مانی، ترکیب لاشه و پروفایل اسیدهای چرب لارو فیل ماهی (Huso huso)

دوره 32، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 25-38

ذبیح اله پژند؛ رضا طاعتی؛ محمود محسنی؛ حسینعلی عبدالحی؛ رضا قربانی واقعی؛ ژیلا خودخواه


معرفی محورهای پژوهش و فناوری حوزه شیلات بر پایه چهار رکن امنیت غذایی

دوره 32، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 85-93

یزدان مرادی؛ تورج ولی نسب؛ حسینعلی عبدالحی


شناسایی مهمترین صفات اقتصادی در برنامه اصلاح نژاد ماهی آزاد دریای خزر(Salmo trutta caspius) با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی یا AHP(Analytical Hierarchy Process)

دوره 28، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 133-145

مریم نفری یزدی؛ محمد پورکاظمی؛ حسینعلی عبدالحی؛ اردشیر نجاتی جوارمی


تغییر ارجحیت بویایی تاس ماهی ایرانی(Acipenser persicus Borodin, 1897) از طریق ایجاد حافظه بویایی

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 149-158

مهدی شکوری؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت؛ حسینعلی عبدالحی