کلیدواژه‌ها = آنتی اکسیدان
تعداد مقالات: 3
2. بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 22، شماره 2، آذر و دی 1392، صفحه 87-98

یاسمن فهیم دژبان؛ عباسعلی مطلبی؛ سید ابراهیم حسینی؛ علی اصغر خانی‌پور؛ مهدی سلطانی؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده


3. شناسایی ترکیب های طبیعی ناقطبی و نیمه قطبی موجود در خیار دریایی (.Holothuria sp) خلیج فارس و بررسی اثر آنتی اکسیدانی آنها به روش (Oil Stability Index (OSI

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1388، صفحه 13-20

اکبر اسماعیلی؛ نرگس شاه نقی؛ عبدالحسین روستائیان؛ آریا اشجع اردلان؛ منوچهر بهمئی