آفتابگرد، م.، زمینی، ع. و ارشاد لنگرودی، ه.، 1390. تأثیر پریبیوتیک ایمنواستر بر شاخصهای رشد، نرخ بازماندگی و ترکیب بدن بچهماهیان انگشتقد ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). مجله علوم و فنون دریایی، 112-100 :(1)10.
بقائیبهمبری، م.، فغانی لنگرود، ح.، طلوعی، م.ح. و سمیعیاردکانی، م.ه.، 1392. بررسی اثر پروبیوتیک باکتوسل بر فاکتورهای زیستی بچهماهیان فیلماهیان (Huso huso). فصلنامه علوم تکثیر و آبزیپروری، سال اول، پیش شماره اول، صفحات 34-21.
جعفریخورشید، ک.، امامقلی، ا. و عسکریان، ف.، 1390. اثرات استفاده از پروبیوتیکهای یستچر و بلوگاتکس در جیره غذایی بر شاخصهای رشد و بازماندگی لارو ماهی قزلآلای رنگین کمان (Huso huso). مجله شیلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر،.16-1:(4)5.
حاجیبگلو، ع. و سوداگر، م.، 1389. تأثیر پروبیوتیک پریمالاک و پربیوتیک ایمنووال بر رشد، میزان زندهزایی و نسبت جنسی ماهیان دمشمشیری (Xiphophorus helleri) و پلاتی (Xiphophorus maculatus). رساله کارشناسی ارشد، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 87 صفحه.
ساجدیراد، ا.، زمینی، ع.، ولیپور، ع. و حیاتبخش، م.ر.، 1389. اثر افزودن پروبیوتیک Protexin در جیره غذایی شاهمیگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) بر شاخصهای رشد و بازماندگی. مجله علمی- پژوهشی زیستفناوری میکروبی دانشگاه آزاد اسلامی، 39-36 :(2)4.
شاهکار، ع.، خارا، ح. و سوداگر، م.، 1387. تأثیر دفعات غذادهی بر میزان رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum). مجله علوم زیستی واحد لاهیجان، 49-41 :(3)2.
محمدنژاد شموشکی، م.، عصاره، ر.، صمدیان، م. و پژند، ذ.، 1389. تعیین غلظت کشنده (LC50 96h) علف کش رانداپ (گلایفوزیت) بر روی بچهماهیان سفید (Rutilus frisii kutum)، کلمه (Rutilus rutilus caspicus) و کپور دریایی (Cyprinus carpio). مجله علوم زیستی واحد لاهیجان، 86-79 :(1)4.
ناصری، س.، نظامی بلوچی، ش.، خارا، ح.، فرزانفر، ع.، لشتوآقایی، غ. و شکوری، م.، 1387. بررسی عملکرد رشد لارو ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استفاده از سطوح متفاوت پروبیوتیک و آهن مکمل شده در جیره غذایی. مجله شیلات، 7-1 :(3)2.
نیکخو، م.، یوسفیان، م.، صفری، ر. و وثوقی، ع.، 1389. ارزیابی فاکتورهای رشد و بهبود درصد بقاء در بچهماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با جیره حاوی پروبیوتیک Aqualase در رویایی با باکتری بیماریزا (Streptococcus iniae). مجله علمی شیلات و آبزیان، 82-72 :(1)1.
نوری، ف.، فیروزبخش، ف. و سلطانی، م.، 1389. بررسی اثر پروبیوتیک پروتکسین بر عملکرد رشد و بازماندگی ماهی زینتی اسکار (Astronotus ocellatus). فصلنامه علمی تحقیقات منابع تجدید شونده، 40-31 :1.
Azarin, H., Imanpoor, M.R., Taghizadeh, V. and Shariyari, R., [f1] 2012. Correlation between biochemical factors of blood with biological characteristics of gonad and some reproductive indices in Persian sturgeon (
Acipenser persicus). Global Veterinaria, 9(3):352-357.
Bairagi, A., Ghosh, S.K., Sen, S.K. and Ray, A.K., 2004. Evaluation of nutritive value of Leucana leucophala leaf meal, inoculated with fish intestinal bacteria Bacillus subtillis circulans in formulated diets of rohu (Labeo rohita) fingerlings. Aquaculture Research, 35:436-446.
Borges, A., Scotti, L.V., Siqueira, D.R., Jurinitz, D.F. and Wassermann G.F., 2004. Hematologic and serum biochemical values for hundia (Rhamdiaquelem). Journal of Fish Physiology and Biochemistry, 30: 21-25.
Chang, C.I.W. and Liu, W.Y., 2002. An evaluation of two bacterial strains, Enterococcus faecium SF68 and Bacillus toyoi, for reducing edwardsiellosis in culture European ell (Anguilla Anguilla). Journal of Fish Diseases, 25: 311-315.
Douillet, P.A. and Longdon, C.J., 1994. Use of a probiotic for the culture of Pacific oyster (Crassostera gigas). Aquaculture, 199: 25-40.
Faghanilangroudi, H., 2010. The comparison between the effect of two dietary probiotics (Primalac and Protexin) on the growth and the survival rate of Caspian sea common carp (Cyprinus carpio). Marin Biology, 2(6): 65-74.
Firouzbakhsh, F., Noori, F., Khalesi, M.K. and Jani-Khalili, K., 2011. Effects of a probiotic, protexin on the growth performance and hematological parameters in the Oscar (Astronotus ocellatus) fingerlings. Journal of Fish Physiology and Biochemistry, 37: 833-842.
Gatesupe, F.J., 1999. The use of probiotics in aquaculture. Aquaculture, 180: 147-165.
Gush, S., Sinha, A. and Sahu, C., 2007. Dietary probiotic supplementation in growth and health of live-bearing ornamental fishes. Aquaculture Nutrition, 14(4): 289-299.
Hanaee Kashani, Z., Imanpoor, M.R., Shabani A. and Gorgin, S., 2012. Effect of dietary vitamin C and highly unsaturated fatty acids on some biochemical blood parameters in goldfish (Carassius auratus gibelio). World Journal of Fish and Marine Sciences, 4(5): 454-457.
Imanpoor, M.R. and Roohi, Z., 2015. Effects of Sangrovit-supplemented diet on growth performance, blood biochemical parameters, survival and resistance to salinity in the Caspian roach (Rutilus rutilus) fry. Aquaculture Research.
Irianto A. and Austin B., 2002. Probiotic in aquaculture. Journal of Fish Diseases, 25: 1-10.
Kim, D.H. and Austin, B., 2006. Cytokine expression in leucocytes and gut cells of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) induces by probiotics. Veterinary Immunology and Immunopathology, 114: 297-304.
Misra, C.K., Kumar, D.B., Mukherjee, S.C. and Pattnaik P., 2006. Effect of long term administration of dietary a-glucan on immunity, growth and survival of Labeo rohita fingerlings. Aquaculture, 255: 82-94.
Noveirian, H.A. and Nasrollahzadeh, A., 2012. The effects of different levels of biogen probiotic additives on growth indices and body composition of juvenile common carp (Cyprinus carpio). Caspian Journal of Environmental Sciences, 10: 115-121.
Salaghi, Z., Imanpoor, M.R. and Taghizadeh, V., 2013. Effect of different levels of probiotic primalac on growth performance and survival rate of Persian sturgeon (Acipenser persicus). Global Veterinaria, 11:238-242.
Salze, G., Mclean, E., Schwarz, M.H. and Craig, S.R., 2008. Dietary mannan oligosaccharide enhances salinity tolerance and gut development of larval cobia. Aquaculture, 274: 148-150.
Sancho, E., Ferrando, M.D. and Andreau E., 1997. Sub lethal effects of an organophosphate insecticide on the European eel (Anguilla anguilla). Ecotoxicology and Environmental Safety, 36: 57-65.
Seenivasam, C., Saravana, P., Radhakrishnan, S. and Muralisankar, T., 2012. Effects of probiotics on survival, growth and biochemical constituents of freshwater prawn Macrobrachium rosenbergii post larvae. Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, 12: 331-338.
Smith, M.E., Kane, A.S. and Popper, A.N., 2004. Noise-induced stress response and hearing loss in goldfish (Carassius auratus). Journal of Experimental Biology, 207: 427-435.
Taoka, Y., Maeda, H., Jo, J.Y., Jeon, M.J., Bai, S.C., Lee, W.J., Yuge, K. and Koshio, S., 2006. Growth, stress tolerance and non-specific immune response of Japanese flounder (Paralichthys olivaceus) to probiotics in a closed recirculating system. Fisheries Science, 72: 310-321.
Valipour, A.R., Hamedi, N. and Abdollahpour, H., 2013. The effect of probiotic (Pedicococcus acidilactici) supplementation on blood parameters of fingerlings kutum (Rutilus kutum). Aquaculture Europe.
Verschuere, L, Rombaut, G., Sorgeloos, P. and Verstraete, W., 2000. Probiotic bacteria as biological control agents in aquaculture. Journal of Microbiology and Molecular Biology Reviews, 64(4): 655-671.
Xiaoyun, Z., Mingyun, L., Mingun, A. and Weimin, W., 2009. Comparison of hematology and serum biochemistry of cultured and wild Dojo loach (Misgurnus anguillicaudatus). Fish Physiology and Biochemistry, 35: 435-441.
Yousefian, M., Sheikholeslami, M., Amiri, M., Hedayadifard, A.A., Dehpour, H., Fazli, M., Ghiaci, S.V. and Najafpour, S.H., 2010. Serum biochemical parameters of male and female rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) cultured in Haraz River, Iran. World Journal of Fish and Marine Sciences, 2: 512-518.