در این تحقیق، تاثیر مصرف آرد میوه بلوط اکسترود شده بر عملکرد رشد و ترکیبات لاشه کپور معمولی مطالعه شد. چهار نوع جیره حاوی: 1) 17 درصد آرد گندم اکسترود شده، 2) 5 درصد آرد گندم اکسترود نشده و 12 درصد آرد گندم اکسترود شده، 3) 5 درصد آرد بلوط اکسترود نشده و 12 درصد آرد گندم اکسترود شده و 5 درصد آرد بلوط اکسترود شده و 4) 12 درصد آرد گندم اکسترود شده، در قالب طرح کاملاً تصادفی ارزیابی شد. پرورش در مخازن گرد 250 لیتری، با تراکم 15 قطعه ماهی با میانگین وزنی 4/5 گرم و با 3 تکرار آغاز شد. بعد از 4 هفته، تفاوت معنیداری در وزن و طول کل ماهیها مشاهده نشد، اما پس از 8 هفته بالاترین وزن و طول کل در صورت تغذیه از جیره 4 مشاهده گردید. اکسترود کردن آرد بلوط اثر مثبت معنیدار بر وزن و طول کل داشت اما اکسترود کردن آرد گندم چنین اثری نداشت. جیره اثر معنیداری بر ضریب چاقی، نرخ رشد ویژه، میزان بلع غذا، ضریب تبدیل غذایی، نرخ بازدهی پروتئین، نرخ بازدهی چربی، ذخیره پروتئین، میزان رطوبت لاشه و نرخ زندهمانی نداشت. اکسترود کردن آرد گندم و آرد بلوط اثر مثبت معنیدار بر ذخیره چربی داشت و این اثر در صورت مصرف آرد بلوط بیشتر بود. میزان پروتئین و خاکستر لاشه در اثر تغذیه از آرد بلوط اکسترود نشده به طور معنیدار کاهش یافت. تغذیه از آرد گندم یا آرد بلوط اکسترود نشده سبب کاهش معنیدار درصد چربی لاشه گردید و این کاهش با مصرف آرد بلوط اکسترود نشده، شدیدتر بود. در مجموع، میتوان پس از کندن پوسته میوه بلوط، از آرد آن به جای آرد گندم در سطح 5 درصد جیره اکسترود شده کپور معمولی استفاده نمود.