نویسنده = مسعود هدایتی‌فرد
تأثیر انواع روش‌های پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)

دوره 34، شماره 2، خرداد و تیر 1404، صفحه 1-15

غلامرضا رازقیان رستمی؛ مسعود هدایتی‌فرد؛ حسن نصراله‌زاده ساروی؛ رضا صفری؛ شراره فیروزکندیان؛ وحید رنجبر


تفاوت شاخص‌های بهبود سلامت قلب در ترکیب اسیدهای چرب خاویار دریایی و پرورشی فیل ماهی (Huso huso)دریای مازندران

دوره 29، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 91-102

شهرزاد بریمانی؛ مسعود هدایتی‌فرد؛ علی معتمدزادگان؛ عباس بزرگنیا