نویسنده = مصطفی کرمی نسب
بررسی تأثیر مقادیر مختلف پودر سویا (Glycine max) حاوی آنزیم فیزایم بر شاخص‌‌های خونی و فعالیت آنزیم‌‌های کبدی سرم ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius Kessler, 1877)

دوره 30، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 117-131

محمود محسنی؛ مریم آفتابگرد؛ مصطفی کرمی نسب؛ محمداسماعیل راست ‏روان؛ یونس گل علیپور


بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر میزان رشد، ترکیب شیمیایی بدن و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 165-177

محمود محسنی؛ محمد پورکاظمی؛ مصطفی کرمی نسب؛ محمد اسماعیل راست‌روان