کلیدواژه‌ها = غذا
تعداد مقالات: 3
1. جداسازی و شناسایی مولکولی باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک از روده تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 27، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 19-28

علیرضا شناور ماسوله؛ محمد پورکاظمی؛ مهدی سلطانی؛ مهتاب یارمحمدی؛ محمد علی یزدانی؛ مهدی علیزاده؛ جلیل جلیل پور؛ سهیل بازاری مقدم؛ مهدی معصوم زاده؛ سید حسین حسینی فر؛ پریسا اسماعیلی؛ یلدا بنی اسماعیلی


2. اثر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر ترکیب لاشه ماهی هامور معمولی (Epinephelus coioides)

دوره 19، شماره 4، خرداد و تیر 1390، صفحه 11-20

محمود بهمنی؛ اسماعیل ظریف فرد؛ مژگان خدادادی؛ نعمت اله محمودی؛ امین اوجی فرد