دوره و شماره: دوره 34، شماره 2، خرداد و تیر 1404 
تأثیر انواع روش‌های پخت در میزان چربی و اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری (امگا-3) فیله ماهی کپور سرگنده (Hypophthalmichthys nobilis)

صفحه 1-15

غلامرضا رازقیان رستمی؛ مسعود هدایتی‌فرد؛ حسن نصراله‌زاده ساروی؛ رضا صفری؛ شراره فیروزکندیان؛ وحید رنجبر


بررسی زی‌‌توده و گستره جوامع گیاهی غالب در تالاب انزلی

صفحه 17-26

علیرضا میرزاجانی؛ وحید غلامی؛ سعید نادری؛ رضا محمدی دوست


تاثیر برخی غذاهای وارداتی مراکز تکثیر میگو با آزمایش واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (Real time PCR) مثبت ویروس لکه سفید و توانایی آنها در آلودگی پست‌لاروها

صفحه 27-39

شاپور کاکولکی؛ بابک قائدنیا؛ سیدامیر مختار بهاری میمندی؛ ابوالفضل سپهداری؛ عیسی شریف‌پور؛ مینا آهنگرزاده؛ عاطفه همتی؛ محمدخلیل پذیر