کلیدواژه‌ها = شانک زرد باله
اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus

دوره 26، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 79-88

داود علی پور؛ مهران جواهری بابلی؛ لاله رومیانی


بررسی امکان جایگزینی روتیفر با غذای میکروکپسوله در پرورش لارو ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus)

دوره 18، شماره 2، مرداد و شهریور 1388، صفحه 53-66

بهزاد سروی؛ عباس متین فر؛ غلامرضا اسکندری؛ اودایا سانکارستی


مطالعه مراحل رشد و نمو جنینی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1388، صفحه 33-42

محمود بهمنی؛ احسان سروی غیاث آبادی؛ رضوان اله کاظمی؛ فروغ سروی غیاث آبادی