کلیدواژه‌ها = دریای مازندران
تفاوت شاخص‌های بهبود سلامت قلب در ترکیب اسیدهای چرب خاویار دریایی و پرورشی فیل ماهی (Huso huso)دریای مازندران

دوره 29، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 91-102

شهرزاد بریمانی؛ مسعود هدایتی‌فرد؛ علی معتمدزادگان؛ عباس بزرگنیا


مقایسه کیفیت چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در دو روش حمل و نگهداری موقت سرد

دوره 12، شماره 3، آذر و دی 1382، صفحه 97-108

مسعود رضایی؛ محمد علی سحری؛ سهراب معینی؛ محمد صفری؛ فرحناز غفاری


بررسی کلی پلانکتونهای بخش جنوبی دریای مازندران

دوره 2، شماره 3، مهر و آبان 1372، صفحه 19-38

مریم فلاحی