کلیدواژه‌ها = زمان ماندگاری
اثر پوشش نانو کامپوزیت (آلژینات/ نانورس) به همراه اسانس گیاه چوچاق (Eryngium caeruleum) بر زمان ماندگاری و کیفیت گوشت میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

دوره 33، شماره 4، مهر و آبان 1403، صفحه 53-69

وحید رنجبر کتی‌لته؛ مجتبی کشاورز دیوکلایی؛ حسن نصراله‌زاده ساروی


تاثیر اسانس آویشن به همراه پد جاذب بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

دوره 29، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 187-198

احمد پودینه؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم؛ احسان احمدی فر


بررسی فاکتورهای شیمیایی، ارزش غذایی و میزان پذیرش کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) خشک طعم‌دار تولید شده به روش صنعتی

دوره 26، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 1-12

علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده


اثر پوشش کیتوزان همراه با ناتامایسین بر کیفیت تخم ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری در دمای یخچال

دوره 25، شماره 4، آذر و دی 1395، صفحه 109-120

یاسین مطلبی؛ سید مهدی اجاق؛ عباسعلی مطلبی؛ رضا صفری


یافته علمی کوتاه: اثر نمک سود کردن بر روی زمان ماندگاری ماهی سارم دهان بزرگ Scomberoides commersonnianus

دوره 23، شماره 3، مهر و آبان 1393، صفحه 129-138

زهرا هادی زاده؛ نرگس مورکی؛ سهراب معینی


تعیین زمان ماندگاری ماهی شوریده (Otolithes ruber) در پودر یخ

دوره 19، شماره 4، خرداد و تیر 1390، صفحه 87-96

سلیم شریفیان؛ محمد صدیق مرتضوی؛ اسحاق زکی پور رحیم آبادی؛ علی ارشدی