دوره و شماره: دوره 27، شماره 5، آذر و دی 1397 
جداسازی و شناسایی مولکولی باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک از روده تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

صفحه 19-28

علیرضا شناور ماسوله؛ محمد پورکاظمی؛ مهدی سلطانی؛ مهتاب یارمحمدی؛ محمد علی یزدانی؛ مهدی علیزاده؛ جلیل جلیل پور؛ سهیل بازاری مقدم؛ مهدی معصوم زاده؛ سید حسین حسینی فر؛ پریسا اسماعیلی؛ یلدا بنی اسماعیلی


ارزیابی ماندگاری و کیفیت پودر سوپ صنعتی غنی‌شده با میگوی Macrobrachium nipponense طی فرمولاسیون نوین و 6 ماه نگهداری در دمای اتاق

صفحه 39-48

قربان زارع گشتی؛ یاسمن اعتمادیان؛ علی اصغر خانی پور؛ محمد صیاد بورانی؛ معصومه رهنما؛ عظمت دادای قندی؛ فرشته خدابنده؛ فاطمه نوغانی؛ افشین فهیم؛ مینا احمدی


تاثیر شوری بر رشد، غلظت کلروفیل و بتاکاروتن در جلبکsp. Dunaliella جداسازی شده از خلیج چابهار

صفحه 71-82

شیروان عنایتی؛ آرش جوانشیر خویی؛ غلامرضا رفیعی؛ هادی پورباقر؛ امیرعلی مرادی نسب


بررسی تأثیر غذای غنی شده با پروبیوتیک بر فراسنجه های رشد ماهی پرورشی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 115-124

نسرین چوبکار؛ شاپور کاکولکی؛ فرشته صحرایی؛ عبدالرضا آقاجانی؛ محیا رضایی منش؛ فروغ محمدی


تاثیر نانوذرات مس بر ماهی کلمه دریای خزر (Rutillus rutillus caspicus )، تغییرات آنزیمهای آنتی اکسیدان و آسیب بافت کبد

صفحه 125-134

شهرزاد آقامیرکریمی؛ علی ماشین چیان مرادی؛ عیسی شریف پور؛ شهلا جمیلی؛ پرگل قوام مصطفوی